Linkit

By admin

Verkossa on useita sivustoja, joiden avulla voit sekä ilmoittautua kimppakyydin tarjoajaksi tai etsijäksi ja selata jo entuudestaan jätettyjä ilmoituksia. Tällä hetkellä tilanne sivustojen suhteen on se, että sivustoja joista oikeasti löytyy ilmoituksia on useita. Tämän vuoksi kannattaakin selata kaikkien tarjonta läpi kyytiä tai kyyditettävää etsiessä.

Kimppa.net on vanhin kimppakyytiläisille tarkoitettu palvelu, sillä palvelu on toiminut jo yli 10 vuoden ajan. Valitettavasti sivuston ulkoasu on kuitenkin jäänyt myös kymmenen vuoden taakse. Sivusto on ilmoitusten määrällä mitattuna suosituin kimppakyytipalvelu, mutta valitettavasti palvelun ominaisuudet ovat kilpaileviin palveluihin verrattuna heikohkoja. Suosion vuoksi tätä sivustoa kannattaa kuitenkin käyttää ainakin tällä hetkellä ensisijaisesti kimppakyytien hakemiseen.

Kyydit.net on tuoreempi verkkopalvelu joka keskittyy kimppakyytien tarjoamiseen ja hakemiseen. Verrattuna Kimppa.netiin, on sivusto ominaisuuksiltaan kehittyneempi, mahdollistaen esimerkiksi reitin määrittelemisen kartalle. Valitettavasti käyttäjämäärä satunnaisten kyytien etsimiseen on heikohko, joten ilmoitus kannattaa jättää myös muihin palveluihin.

Facebookiin syntyneet ryhmät ovat tietyllä tavalla mullistaneet kimppakyytien etsimiten, ja Facebookissa onkin useita ryhmiä joiden avulla kyytiä voi etsiä tai tarjota. Facebookin etuna on se, että ihmiset luultavasti tarkistavat ryhmiä hieman muita verkkosivustoja useammin, joten kyydin löytyminen voi olla mahdollista pienelläkin varoitusajalla. Suosituin ryhmä Facebookissa on yksinkertaisesti nimetty kimppakyyti, jossa on tätä kirjoitettaessa yli 5000 käyttäjää. Facebookin hakutoimintoa kannattaa myös käyttää ja etsiä hakusanalla ”kimppakyyti”, sillä palvelussa on useita ryhmiä jotka keskittyvät esimerkiksi tietyn välimatkan kyytien etsimiseen.